Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpen er især populær i elopvarmet helårshuse og sommerhuse, da den ikke kræver store investeringer eller et vandbårent varmesystem.

Vi har valgt fokuseret på luft til luft varmepumper af højeste kvalitet fra Panasonic og LG.

Vi er klar til at hjælpe

     Heinrich Storm

     (+45) 21 97 40 73

     info@storm-energi.dk

Panasonic varmepumper


Varmepumperne fra Panasonic er meget populære, da de er energieffektive og lydsvage.

LG varmepumper


Med en varmepumpe fra LG for du en varmepumpe der er gennemtestet til det nordiske vejr.

Kort om Luft til luft varmepumper

Denne type varmepumpe er den mest simple og det er derfor kan man hurtigt få installeret en luft til luft varmepumpe. Ofte tager en installation ikke mere end mellem tre og fire timer.

llpVarmepumpen består af to dele, henholdsvis en ude- og en indedel, som begge skal monteres, og derudover skal der bores et hul gennem ydermuren til rørene, der kombinerer de to dele. Der er mulighed for at de to dele kan sidde forskudt af hinanden. Varmen fra pumpen kan godt cirkulere rundt til flere rum, men det er selvfølgelig sværest at varme de rum der er længst væk  op. Dette bør man forholde sig til i forbindelse med overvejelserne omkring placeringen af varmepumpen. I enkelte tilfælde kan det være en ide at supplere med mindre el-apparater i de rum hvor lidt ekstra varme kan blive nødvendigt. Huset indvendige døre skal desuden så vidt muligt være åbne, så varmen kan cirkulerer frit rundt i hele huset. Ude- og indedelene bliver tilsluttet en  230Vs tilslutning. Efter en endt installationen skal man orientere sit forsikringsselskab, BBR-registeret. desuden skal man også oplyse det til el selskabet,  da man har mulighed for at få reduceret sin elafgift.

Økonomi i forbindelse med en luft til luft varmepumpe

Hvis man investerer i en luft til luft varmepumpe af en høj kvalitet og tidligere udelukkende har benyttet elvarme, så er det muligt at reducerer sine udgifter med 60 %. De luft til luft varmepumper vi benytter har et fleksibelt strømforbrug, hvilket betyder at varmepumpen automatisk skærer ned og bruger mindre energi, hvis man ønsker en konstant temperatur. Desuden er det muligt at opnå et energitilskud i forbindelse med installation af varmepumper.

Derfor er luft til luft varmepumpen ideel til sommerhuse

Når det er koldt, vil en luft til luft varmepumpe nemt, hurtigt og billigt kunne opvarme dit hus. Desuden er det muligt at holde huset tørt og frostfrit hele året rundt, så man slipper for frostskaderne i rør via en 8-10 graders funktion, som man sætter varmepumpen til at køre på når man ikke selv er i huset.

Man kan også tilkøbe en SMS-funktion så man hjemmefra kan starte og stoppe varmepumpen, på den måde kan man sikre sig at sommerhuset er varmt når man ankommer.

Forbedret indeklima

Varmepumpen skaber en god cirkulation af luften og varmen i huset. Desuden har varepumpen et støvfilter,som er med til at rense luften for støv, hvilket resulterer i et forbedret indeklima, og kan hjælpe hos allergikere.